Friday, February 18, 2011

Lur-o-rama!

Nästan ett år höll mina Creative EP-630i innan dom bestämde sig för att stöta ifrån sig vissa vitala delar från remoten. Synd med tanke på att dom utöver det fungerat fint. R.I.P

Eftersom jag gillar att utmana ödet så har jag nu beställt ett par Nocs NS200 som förväntas anlända i början av vecka 8. Håller dom lika mycket misshandel som mina Creative EP-630i så är jag mer än nöjd.


5 comments:

Ronnie said...

Spännande!
Kör själv med ett par EP-630 (utan mick och remote) nu, men går i tankar om att skaffa ett par som är anpassade till iFånen på riktigt. Har bland annat kollat just på Creative EP-630i och de Nocs-lurarna du beställ nu. Samt någon lågprisvariant som heter Puro...

Hoppas på recension när de anlänt!

Tim said...

Recension kommer så fort jag använt dom lite. Tycker det är jäkligt trist att mina Creative EP-630i gick sönder för jag har verklige ngillat dom. Helt okej ljudo ch funktioner med tanke på priset.

Anonymous said...

Hur mår dina öron av sådana där lurar? Jag har använt liknande lurar ett tag och tycker jag går omkring och är lomhörd nu.

-Ida

Tim said...

Det är den enda typen av lurar jag kan ha. Har gigantiska hörselgångar så det funkar inte med vanliga in-ear-lurar. :D

Sen är jag redan hörselskadad sedan tidigare...

Tim said...

Har använt mina nya lurar i ett par dagar nu och jag kan väl, utan att ljuga, säga att de motsvarar mina förväntningar med tanke på vad de kostar.

Remoten med tre knappar funkar kalasfint! Har verkligen saknat att kunna styra volymen från remoten, men det är det slut med nu...

Kvalitetskänslan är mycket bättre än på mina gamla Creative EP-630i. Snyggt utförda aluminiumhöljen och väldigt mjuka och följsamma sladdar gör sitt till.

När det gäller ljudet så låter de helt okej. Klart och fint ljud. Diskanten är i dagsläget lite väl krispigt men det släpper förhoppningsvis med tiden. Det jag saknar ljudmässigt är en lite djupare bas, men med tanke på vad rackarna kostade så ska man inte gnälla.

Jag kan helt klart rekommendera dessa lurar.